Lietuvos – Uzbekistano prekybos namai UAB „UZ-EURO TRADE HOUSE”

2023 20 birželio All Time Group

2023-06-20 buvo oficialiai atidaryti Lietuvos – Uzbekistano prekybos namai UAB „UZ-EURO TRADE HOUSE”.

Kompanija UAB „UZ-EURO TRADE HOUSE” dirba su Ambasados palaikymu, tikslas yra pademonstruoti visą Uzbekistano įmonių eksporto produktų liniją, didinti šalies eksporto potencialą, kurti tvarų ir ilgalaikį bendradarbiavimą su užsienio partneriais.  Uzbekistano prezidento paliepimu kiekvienoje šalyje atidaromi prekybos namai, kurių tikslas yra didinti ir stiprinti verslo ir ekonominius ryšius su Europa, tuo pačiu išeiti į naują lygį, atidaryti naujas verslo galimybes savo verslininkams. Šiuo metu tai yra pirmieji ir vieninteliai oficialūs Uzbekistano namai Lietuvoje, padedantis tiek Lietuvoje Uzbekistano verslininkams įsitvirtinti, tiek Uzbekistane Europos verslininkams spręsti klausimus susijusius su prekyba nuo A iki Z. 

Klasikinės raudonos juostelės ceremonijos kirpimo metu kirpo juostelę Eglė Markevičiūtė –  LR ekonomikos ir inovacijų ministerijos viceministrė ir Gairat Fazilov Uzbekistano užsienio reikalų viceministras.

Renginio dalyviai:

Fazilov Gayrat Ganievich – Uzbekistano Respublikos užsienio reikalų viceministras,

Kadambay Sultanov – Uzbekistano ambasadorius Latvijoje,

Maman Ismailov – Uzbekistano Respublikos užsienio reikalų ministerijos Bendradarbiavimo su Europos šalimis ir ES institucijomis skyriaus vedėjas,

Arnoldas Abramavičius – Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos viceministras

Eglė Markevičiūtė – LR ekonomikos ir inovacijų ministerijos viceministrė

Kristina Tamošaitytė – Centrinės Azijos departamento pirmoji sekretorė

ir kiti svečiai.

Užklausa

    Norių paskaičiuoti detalią kainą...